Returpolicy


Om du inte är nöjd med din beställning, vänligen kontakta oss. På Lesava gör vi vårt bästa för att se till att våra kunder är 100% nöjda med de produkter de köper av oss.

 

Vad är returperioden?

Du kan returnera din beställning inom 14 dagar efter att du har mottagit den från oss.

 

Hur lång tid tar det att få en återbetalning?

En fullständig återbetalning kommer att ske genom samma betalningsmetod som kunden använde. När vi har tagit emot returen kommer vi att kontrollera att produkterna är i ursprungligt försäljningsbart skick och göra en återbetalning.

Notera att de flesta finansinstitut kräver i genomsnitt 3-5 arbetsdagar för att genomföra en återbetalning.

 

Vad är ett inlämningskvitto?

Du får det av posten när du returnerar din vara. Behåll det alltid – det är ditt bevis på att du har returnerat din beställning.

 

Varför kan underkläder, masker, hygien- och skönhetsprodukter inte returneras?

Underkläder, masker och skönhetsprodukter betraktas som hygienprodukter. Vi tar hygien och allmän säkerhet på största allvar och tillåter inte att underkläder, masker, hygien- och skönhetsprodukter returneras för alla våra kunders säkerhet. Vi är inte ensamma om detta, andra leverantörer av underkläder, masker, hygien- och skönhetsprodukter tillåter inte returer av samma skäl.

 

Min produkt är skadad/felaktig, vad ska jag göra?
För att vi ska kunna hjälpa dig på snabbast möjliga sätt ska du bifoga ett par bilder som bevisar den dåliga kvaliteten eller den skadade delen av produkten. De mest optimala bilderna är på en plan yta med bra ljus, där etiketten och felet syns tydligt. Vi kommer att använda denna information för att hjälpa dig med din beställning och förhindra fel i framtiden.
(Om du har fått en skadad eller felaktig produkt ska du kontakta oss inom 4 veckor efter att du har mottagit produkten).

 

Kan jag returnera min beställning utan att kontakta er?

Nej, du måste kontakta oss innan du skickar din retur eftersom returadressen kan variera beroende på var din beställning kommer ifrån.

 

Måste jag betala för min returfrakt?

Ja, alla kunder är ansvariga för sina fraktkostnader när det gäller returer. Vi rekommenderar att du skickar dina returer med möjlighet att spåra paketet, eftersom vi inte kan ansvara för borttappade returer.


Hur kan jag kontakta er?

Du kan kontakta oss per e-post på info@lesava-stockholm.se. Vi garanterar ett svar inom 24 timmar och vi hjälper dig mer än gärna.