LEVERANSPOLICY


Lesava Stockholm samarbetar med de stora internationella speditörerna DHL och lokala kurirer, PostNord och Early Bird/MTD – vilket gör att vi kan leverera direkt till din dörr och stolt erbjuda fasta priser för frakt över hela världen.

När du har lagt din beställning och betalningen har bekräftats kan du förvänta dig att din beställning skickas inom 3-5 arbetsdagar.
Leveranstiden är mellan 3-7 arbetsdagar.
I genomsnitt tar det 5-15 arbetsdagar att få din beställning.

Du kommer att debiteras när din beställning och alla betalningar måste verifieras och godkännas innan de skickas och det kan ta flera dagar att behandla dem. För att bekämpa bedrägerier kan beställningar med felaktig faktureringsinformation eller beställningar som kräver ytterligare verifiering fördröjas och/eller annulleras.

 

Leveransprocess

Vi börjar behandla din beställning omedelbart, så vi kan inte göra ändringar i en beställning efter att den har lagts (inklusive adressändringar). Vi skickar endast till den adress som du anger vid utcheckningen. Du kommer endast att debiteras för de skickade varorna, tillsammans med tillämpliga frakt- och skattesatser.

När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande med en bekräftelse på att den har skickats.

Vi skickar endast på vardagar och inte på lördagar eller helgdagar.

Vi behöver i genomsnitt 3-5 arbetsdagar för att behandla din beställning, men vissa varor kan ta längre tid, särskilt vid röda dagar eller om din beställning innehåller populära varor som har problem med lagertillgänglighet. Beställningarna skickas så snart som tillgången är bekräftad.

För beställningar med flera artiklar kan produkterna skickas separat och tas emot på olika datum på grund av skillnader i produktionspartnerens lokalisering.

 

Leveranser

När du har lagt din beställning och betalningen har bekräftats kan du förvänta dig att din beställning skickas inom 3-5 arbetsdagar.
Leveranstiden är mellan 3-7 arbetsdagar.
I genomsnitt tar det 5-15 arbetsdagar att få din beställning.

*Notera: De dagar som anges ovan är endast uppskattningar av arbetsdagar. Vi gör allt vi kan för att se till att din beställning levereras i tid, men Lesava Stockholm kan inte hållas ansvariga för omständigheter utanför vår kontroll, såsom posten, helgdagar, hårt väder, arbetskonflikter, protester etc. och dessa störningar kan orsaka förseningar utöver våra ursprungliga leveransberäkningar.

 

Den beräknade leveranstiden har överskridits, var finns min beställning?

I 99% av fallen levereras beställningen inom den beräknade leveranstiden. Tyvärr kan det ibland hända att en beställning försenas under leveransprocessen. Du kan följa statusen för din beställning via det spårningsnummer som du fick via e-post.

Har du inte fått något 3 dagar efter den förväntade leveranstiden? Kontakta oss via info@lesava-stockholm.se.

 

Jag är inte nöjd med min beställning, hur går jag vidare?

Är du inte nöjd med din beställning? Vi beklagar detta och vill gärna höra vad vi kan göra för att gottgöra dig. Skicka ett e-postmeddelande till info@lesava-stockholm.se så ska vi se hur vi kan lösa problemet på bästa möjliga sätt.

Kontrollera att alla fraktuppgifter är korrekta. Om någon information är felaktig måste vi kontakta dig. Detta kan leda till en försenad leveranstid. Förseningar kan också orsakas av transitering.

 

Feedback

Vi vill gärna höra din feedback, dina frågor eller eventuella problem. Skicka gärna ett e-postmeddelande till info@lesava-stockholm.se och berätta vad du tycker. Vi tar din feedback på största allvar och strävar alltid efter att förbättra oss.